Jedinečné darčeky na každú príležitosť

Blog

Vyjadriť lásku slovami môže byť ťažké: Osobný darček to povie za vás

                                       Laser4you vyrobí valentínsky darček ušitý na mieru pre vašu lásku

 

Oslava lásky je vždy dobrý nápad! Ak vás už kvety a bonboniéra nebavia, poradíme vám s výberom darčeka, ktorý poteší skutočne každého – vyrobený na mieru, darovaný od srdca.

 

Valentín – sviatok milovaný i nenávidený. Niekto sa ho už nevie dočkať, iného otravujú všadeprítomné gýčové srdiečka. Láska je však naozaj dobrým dôvodom na oslavu. Veď čo iné dokáže rozžiariť náš deň viac ako práve drobný prejav lásky? A pritom vôbec nejde o veľké gestá a dary. Možno by ste len chceli vyjadriť svojej polovičke, ako ju ľúbite. Že vám na nej záleží a je svetlom vášho života. Že ste jej vďační za všetko, čo pre vás robí a vážite si jej jedinečnosť, že… Toľko by ste toho chceli povedať, no akoby vám nestačili slová. Tak ako sa toto všetko dá vyjadriť obyčajným darčekom? Len ťažko. Preto darujte tentoraz niečo originálne, niečo priamo zo srdca, niečo osobné. Správny darček to povie za vás.

 

Každý vzťah má svoj vlastný príbeh. Poradíme vám tip na darček, ktorý sa hodí práve pre ten váš.

 

Ak máte veľa krásnych spomienok

Vytlačte najkrajšie spoločné fotografie, priložte nejakú milú drobnosť, odkaz, čokoľvek. Drevená škatuľka so srdcom a venovaním bude krásnym obalom pre váš osobný darček. A po otvorení nepoputuje do koša.

 

Ak chcete mať obľúbenú fotografiu stále na očiach

Najkrajšie spoločné momenty môžete zhmotniť vo forme drevenej fotografie na stojane i na zavesenie alebo ako 3D fotku v rámiku či fotovýrez. Ak chcete niečo romantickejšie, vygravírujeme vám ju do srdiečka na stojane s láskyplným odkazom. Výber je len na vás.

 

Ak ste sa trošku pohnevali

Humor dokáže zachrániť rôzne situácie a najmä v dlhoročných vzťahoch ho treba. Stavíme sa, že ak zvolíte tento darček, budete mať hneď odpustené. Otvorte si fľašu vína a skvelo sa spolu zabavte pri najobľúbenejšej hre všetkých čias. Čo bude výhrou, je len na vás...

 

Ak chcete z klasického darčeka urobiť osobný

Ak sa mu chystáte upiecť tortu, ponúkame vám zápich s romantickým textom. Ak sa jej chystáte darovať kvety, ozvláštnite kyticu osobným venovaním vo forme dreveného zápichu, ktorý potom môže využiť ako peknú dekoráciu.

 

Svoju polovičku poznáte najlepšie vy. My sme tu na to, aby sme vám pomohli nájsť správnu fotku, vhodné slová a s láskou ich potom vygravírovať na materiál priamo zo srdca prírody. S láskou k nej vyrábame darčeky, ktoré neskončia v koši a vydržia vám naveky. Vyberte si najkrajšiu spoločnú fotografiu a majte ju stále na očiach. Lebo láska stojí za oslavu každý deň! Preto darujte niečo, čo vám vydrží už naveky. Rovnako ako vaša láska. Preto je darček od nás konečne „ten pravý“.